Dagbog

Dagbog fra weekenden

Lørdag kl. 20.31
’ny dag – ny afprøvning’ hedder ny aftale med mig selv, som jeg lavede i onsdags:

Torsdag: Købt nyt, lavendelfarvet, halvdyrt halstørklæde i håb om at ligne Carrie Bradshaw på den der moderigtige-vovet måde på trods af hårlængde kortere end army-cut.

Fredag: Sippede til ny fancy drink ved navn ’Spritze’, som ifølge selvfed bartender skulle være den nye replacement for G&T. Viser sig alle har drukket den hele sommeren… og sidste sommer. Bliver bare ved G&T – det ved man, hvad er.

Lørdag: Valgte to nye stykker slik hos den lokale bland-selv-slik mand, som næsten kender alle mine præferencer og mit navn.

It’s the little things that makes the different. So far so good.

Søndag kl. 09.19
Refleksion over gårddagens ’walk of shame’ væk fra slikbutik, har ledt til følgende noter:

 1. note: STOP med at forvandle dig til ustyrligt glubsk slikmonster, som børnene bange afviger i slikbutik og som taktisk tænker over valg af slik for at få mest for pengene.
 2. note: – ALTID stil dig foran vægten ved kassen. Det er sguda også tarveligt at placere vægten midt på disken, så alle inklusiv to søde fyre bag mig i køen tydeligt kan se posens vægt. Ikke-eksisterende selvkontrol hermed bevist. Føles jo næsten som at gå til eksamen, når man med rystende hænder placerer posen og skæver til vægten. Jep 62,55 kr. skriger den… og 15-årig ekspedient (SHHHH!!!). Får med ildrødt ansigt højt forsikret veninde (der kun skulle have en cola zero…) med diverse fraser a la ’ja, den holder jo heldigvis flere dage’ og ’jeg har jo også taget alle de tunge stykker’, velvidende at hele mit bytte nok skal ryge ned i gabet og være fortæret af mig alene indenfor få timer…


Søndag kl. 09.40
Slikposen kalder på mig. To stykker tilbage. Lidt selvkontrol havde jeg da i går.

Søndag kl. 09.43
Haps haps. Aller sidste syntetiske stykke slik i posen ædt inden morgenmad. Selvkontrol måske alligevel ikke-eksisterende. Tager løbetur i eftermiddag.

Søndag kl. 21.24
Starter endnu et afsnit af Sex and The City. Umiddelbart set tyv tusind gange. Glemmer altid hvor belastende Carrie egentligt er. Måske jeg alligevel skal bytte vovet look-alike Carrie halstørklæde. Status på aftale fra i onsdags med mig selv om ’ny dag – ny afprøvning’ lig med: 0 nye ting afprøvet i dag. So far so bad. Dynerne har et fast solidt greb om mig og gjorde det umuligt at løbe en tur i eftermiddags. Gør det i morgen. Sammen med træningsprogrammet fra modemagasinet på natbordet, der lover spændstige baller og petit pariser røv. GODNAT!

2 thoughts on “Dagbog fra weekenden”

 1. Hey Malou.
  Du er hård ved dig selv i dette afsnit. Du har klaret en sindsyg hård behandling, og dit sygeforløb har været særskilt hårdt. Und dig en off-day uden dårlig samvittighed og kom op på hesten igen. For er der en, som jeg har mødt der har fightervilje så er det da dig – behøver nok ikke at nævne det nyligt gennemførte halvmaraton igen for at understrege dette – forsat god bedring 🙂
  Mange hilsener Niels

  Ps. For 62,55 kan vi da alle indtage på en lørdag aften – det er jo klart fordi man har valgt de tunge ting 😉

  1. Hej Niels,
   Dette indlæg er skrevet med en stor portion selvironi og humor, og selvom den dårlige samvittighed ofte er svær helt at slippe, så nød jeg virkelig det 62,55 kr. slik jeg købte og spiste helt selv! Så meget at jeg da lige skulle forbi den lokale slikbutik igen i weekend, for du har ret, man skal så meget unde sig selv en off-day en gang imellem 😀
   Og tak for de søde ord. Du må også have rigtig god bedring!
   De bedste hilsener
   Malou

   Ps. Godt at høre jeg ikke er den eneste, der kan indtage det på en helt almindelig lørdag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *